fbpx

SERVICIILE NOASTRE

Oferta noastră de servicii de testare cu poligraful se adresează atât persoanelor fizice cât și celor juridice, adaptându-ne nevoilor specifice ale fiecărei categorii de clienți.

Indiferent dacă sunteți o companie în căutare de probe suplimentare în procesele judiciare sau investigații interne, sau o persoană fizică în căutarea clarificărilor în diverse aspecte ale vieții personale, suntem pregătiți să vă sprijinim în căutarea adevărului.

Cu o echipă de specialiști experimentați, aparatură de ultimă generație o abordare profesională și confidențială, ne asigurăm că fiecare client beneficiază de servicii de înaltă calitate și de soluții personalizate, menite să aducă claritate și obiectivitate în orice situație.

La laboratorul nostru, fie că sunteți o persoană juridică sau fizică, fiecare caz este tratat cu seriozitate și atenție la detalii, asigurându-vă că veți avea acces la informații importante și fiabile pentru luarea deciziilor corecte și informate.

PERSOANE FIZICE

1. Dispute în cuplu: Testarea cu poligraful poate fi solicitată în situații de conflicte sau suspiciuni de infidelitate într-o relație, în încercarea de a clarifica și rezolva problemele din cuplu.

2. Custodia copiilor: În cazurile de custodie a copiilor, testarea cu poligraful poate fi utilizată pentru a determina sinceritatea sau veridicitatea afirmațiilor părinților cu privire la situația familială și modul de îngrijire a copiilor.

3. Dispute privind proprietatea: În litigiile privind dreptul de proprietate, testarea cu poligraful poate fi folosită pentru a verifica autenticitatea declarațiilor părților implicate și pentru a obține probe suplimentare.

4. Investigarea furturilor sau fraudelor: În situații în care există suspiciuni de furt sau fraudă într-o afacere sau organizație, testarea cu poligraful poate fi solicitată pentru a investiga aceste aspecte și a identifica posibilii infractori.

5. Dispute privind contracte sau înțelegeri: Testarea cu poligraful poate fi utilizată în cazuri de dispute contractuale, în care părțile implicate doresc să clarifice și să obțină dovezi suplimentare privind veridicitatea înțelegerilor.

6. Investigarea defăimărilor sau calomniilor: În situații de acuzații de defăimare sau calomnie, testarea cu poligraful poate fi utilizată pentru a verifica sinceritatea și corectitudinea afirmațiilor făcute de către părți.

7. Dispute de muncă: În litigiile de muncă sau în cazurile de concediere pentru motive serioase, testarea cu poligraful poate fi solicitată pentru a verifica veridicitatea declarațiilor angajaților sau angajatorului.

8. Investigarea cazurilor de discriminare sau hărțuire: Testarea cu poligraful poate fi folosită pentru a investiga cazurile de discriminare sau hărțuire, oferind probe suplimentare și sprijinind procesul de justiție.

Acestea sunt doar câteva dintre cazurile civile în care serviciile de testare cu poligraful pot fi prestate pentru a aduce mai multă claritate și obiectivitate în diverse aspecte ale vieții și justiției civile.

PERSOANE JURIDICE

1. Procese judiciare: În litigiile civile sau penale, testarea cu poligraful poate fi folosită pentru a obține probe suplimentare, sprijinind fie apărarea, fie acuzarea, și contribuind la aducerea adevărului în fața instanței.

2. Investigarea fraudelor sau infracțiunilor în afaceri: Companiile pot solicita testarea cu poligraful pentru a investiga suspiciuni de fraude sau infracțiuni comise de către angajați sau persoane din afara companiei.

3. Verificarea background-ului în procesul de angajare: În procesul de recrutare, companiile pot utiliza testarea cu poligraful pentru a verifica veridicitatea informațiilor furnizate de către candidați și pentru a selecta candidați de încredere pentru funcții cheie.

4. Evaluarea riscurilor de securitate: Persoanele juridice, în special cele cu activități sensibile din punct de vedere al securității, cum ar fi bănci, instituții financiare sau agenții de securitate, pot solicita testarea cu poligraful pentru a evalua riscurile și vulnerabilitățile potențiale ale angajaților lor.

5. Monitorizarea angajaților în poziții critice: Companiile pot utiliza testarea cu poligraful periodic pentru a monitoriza și asigura în continuare încrederea și integritatea angajaților aflați în poziții cheie.

6. Rezolvarea conflictelor interne: Testarea cu poligraful poate fi solicitată pentru a investiga conflicte interne, dispute sau neînțelegeri între angajați sau între angajați și conducere.

7. Evaluarea conformității cu politicile și procedurile: Persoanele juridice pot utiliza testarea cu poligraful pentru a asigura respectarea politicilor și procedurilor interne ale companiei și pentru a preveni abaterile de la acestea.

8. Protejarea informațiilor confidențiale: În cazurile în care informațiile sensibile sau confidențiale sunt implicate, testarea cu poligraful poate fi folosită pentru a asigura că angajații respectă confidențialitatea și nu divulgă informații sensibile către terți.

Acestea sunt doar câteva exemple de cazuri în care persoanele juridice pot beneficia de serviciile de testare cu poligraful pentru a asigura integritatea, securitatea și conformitatea în diverse aspecte ale activităților lor.

PROGRAMEAZĂ O TESTARE